Ugen der gik

LIEBSTER BLOG AWARD

 Jeg har været så heldig,at blive nomineret til Liebster Blog Award af den skønneste Simone. Tusinde tak for det!

Reglerne for nomineringen:

– Tak bloggeren, der nominerede dig
– Vis Liebster Award-logoet på din blog
– Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren der nominerer dig
– Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
– Nominer 11 nye bloggere
– Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede skal svare på

Her er de spørgsmål, som jeg fik, og dermed skal svare på:

1.Hvem er dit kendis crush? Mit kendis cruch er helt sikkert Wentworth Miller, som spiller Michael Scofield i Prison Break. Jeg har altid syntes han var en rigtig pæn mand.

 2. Hvilken film så du sidst? Min sidste film jeg så var “Et hus i Toscana”, den var faktisk super god, men jeg er havde en masse ting jeg skulle nå, så så ikke det hele.

3. Hvad stod der i den sidste sms/besked du fik? I min sidste besked jeg fik var fra en rigtig god veninde som skrev: “Kommer sku lidt til at savne dig smukkesen” og så en masse hjerter.

4. Hvilket sociale medie bruger du mest, og hvorfor? Jeg bruger helt sikkert mest min Instagram. Jeg syntes det er et super godt socialt medie, som indebærer stort set alt. Jeg syntes det er vildt hyggeligt, at følge med i hinandens liv på den måde, og så er det en god inspirations kilde, da der er utrolig mange piger/drenge der bruger det. Lige fra mode til fitness osv.

5. Hvad er dit skønheds tip til andre piger? Vask altid ansigt når ud vågner og inden du går i seng. Jeg får stort set aldrig urenheder, ved at gøre det.

6. Hvad er dit seneste køb? Mit seneste køb er et super lækkert nat sæt fra H&M, som jeg skal have med til Mallorca. Nu kan jeg jo ikke gå i bar røv mere, så det var på tide at købe noget, nu når der kommer til at løbe børn rundt hver morgen.

7. Én ting du håber på at opnå i dit liv? Jeg håber af hele mit hjerte, at jeg får rigtig meget succes arbejdsmæssigt, så jeg kan starte et børnehjem. Det har jeg altid drømt om.

8. Hvad er din yndlings café? Min yndlings café er Empire Coffee, som ligger i Spinderiet. Jeg har kendt ejeren og hans ansat i 4 år efterhånden, og går altid derned hver morgen og får min morgen kaffe. Det er det bedste sted. Udover kaffe har de en masse lækre sandwich og kager osv. Man kan aldrig få nok af det.

9.  Hvad bliver dit næste køb? Mit næste køb bliver en kjole jeg har set i Zara, men jeg venter til at jeg er på Mallorca, for der er det jo ekstra billigt fordi det er et Spansk mærke.

10. Hvilke sange hører du mest? Lige i øjeblikket hører jeg rigtig meget PILLOWTALK, jeg syntes det er en rigtig god sang, så den bliver ofte sat på.

 11. Hvor sidder du lige nu? Lige nu sidder jeg i mit køkken og drikker en kop kaffe.

11 facts om mig selv:

-Jeg elsker at se tv-serier, det gør jeg faktisk rigtig ofte

-Jeg elsker at dulle mig op engang imellem

-Jeg er en pige med mange humørsvingninger (både godt og dårligt)

-Jeg elsker nye udfordringer

-Jeg er virkelig dårlig til at lægge neglelak, jeg ved ikke hvorfor, syntes ellers selv at jeg øver mig en hel del fordi jeg har hørt at øvelse gør mester

-Jeg bruger str.37/38 i sko

-Jeg elsker at gå lange ture, men det er bare ikke så ofte jeg formår at gøre det.

-Jeg er en kæmpe shopaholic, nogle dage bliver dankortet kørt igennem lidt for mange gange eller lidt for store beløber

-Jeg har den største kærlighed til min kæreste, mor og min lille hund.

-Jeg er ikke særlig god til at gøre rent hjemme hos mig selv, men jeg er super god ude hos andre.

-Min yndlingsret er en kæmpe bøf med rødvinssovs og ærter.

Jeg nominerer: Karoline – Kaja – Katrine – Nicoline – Sabine – Camilla – Inu – Henriette – Katrine – Pernille – Sara

Jeres 11 spørgsmål er: Hvad er din livret? – Hvad er det første du gør når du står op? – Hvad bruger du flest penge på? – Hvad er din yndlings serie? – Hvor tilbringer du det meste af din tid? – Hvad er dit sidste køb? – Bruger du make-up hver dag? – Hvad er dit skønheds tip til andre piger? – Hvor vil du gerne rejse hen hvis du havde 100.000kr at gøre godt med? – Hvilket socialt medie bruger du mest? – Hvor ser du dig selv om 10 år?

 

liebster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik