Endelig hjemme, hjem kære hjem

Ugen der gik

En ret så heftig uge. Sidste uge skete der utrolig meget. Jeg fik ryddet mit værelse, hvilket ikke var særlig sjovt, jeg fik sagt på gensyn med en masse mennesker, og nu er det mandag og der er kun 3 dage til at jeg skal ud på mit livs eventyr.

Om 3 dage er jeg faktisk allerede landet på Mallorca. Jeg skal flyve klokken 6 om morgenen på torsdag, og jeg er utrolig spændt. Det er helt mærkelig. Jeg har ryddet hele mit værelse så der står kun min seng nu. Jeg har 2 kæmpe tasker stående, som næsten er pakket færdige, og idag skal jeg ned og sige på gensyn med min daddy. Det er altså en utrolig mærkelig følelse.

I weekenden har jeg hygger med min kæreste og familie. Lørdag stod på at pakke mit værelse ned og om aftnen havde min mor inviteret min kæreste, mormor, morfar og jeg ud på middag på noget der hedder Hornbækhus. Det var simpelhen den lækreste middag. 3 retters middag i de smukkeste omgivelser, det var så hyggeligt, men også en sær følelse at det var den sidste lørdag aften i DK i 1 helt år.

 

Søndag stod på hygge med min kærestes familie, med endnu en lækker middag og massere af afslapning, hvorefter jeg skulle hjem og pakke og vaske det sidste tøj.

Men jeg er er ved at være klar til mit livs eventyr nu, jeg glæder mig til at dele oplevelserne med jer herinde, håber i får en fantastisk mandag. I får lidt billeder fra middagen i lørdags.

 

lør1 lør2 lør3 lør4 lør5 lør6

-Victoria

2

  • Simone

    Hej Victoria
    Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål http://simonekronborg.bloggersdelight.dk

    Formålet er, at vi bloggere hjælper hinanden med at få flere følgere! jeg håber du har lyst til at være med.
    Venlig hilsen
    Simone 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Jeg nominerer: Victoria – Charlotte – Viola – Isabella – Nikki – Sofie – Marie – Simone – Mille – Maria – Sarah […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig hjemme, hjem kære hjem