Hej Verden

Hej Verden

Jeg hedder Victoria Hondros.

Jeg har valgt at starte en blog op, da jeg altid har været en vildt privat person og tænker det her kan hjælpe mig med at åbne lidt op.

Min blog kommer til at handle om lidt forskellige ting: Min hverdag, sygdom, mad, mode og rejser. Dvs. Min Verden.

Lidt om mig: Jamen jeg hedder Victoria, lige pt studerer jeg på VUF studenterkursus for voksne. Jeg bor i Valby med min mor og kæreste. Vi er ved at finde lejlighed, så det meste af min tid bruger jeg på at sidde og finde en lejlighed. Jeg elsker at rejse, og komme ud og opleve verden. Min yngling by er helt klart Paris. Jeg plejer i December måned at tage dertil med enten min mor eller kæreste, så vi må se om jeg kommer afsted igen i år. Men udover skole og familie, er jeg alvorlig syg. Jeg har bivirkninger fra HPV-vaccinen (livmoderhalskræft vaccine) Jeg er ofte rigtig syg, har kronisk hovedpine osv. Der kommer et indlæg senere hen kun omkring det. Men det er en kæmpe kamp hver dag, så jeg nyder de små stunder hvor jeg har det godt og forsøger at nyde livet fuldt ud. Jeg er en drømmer, og glæder mig virkelig til at dele min verden med jer.

Jeg har altid fået af vide at jeg lever i min helt egen verden, og lever efter mine egne regler. Så jeg tænkte at min blog selvfølgelig skulle handle om det. Når nu jeg kommer lidt igang med at blogge og i syntes der mangler noget på bloggen, så skriv endelig. Konstruktiv kritik er den bedste kritik.

Xoxo – Victoria

profil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden