Weekend

Forum messe – Lifewave

Hej piger og drenge derude.

Jeg har været på livstils messe idag i Forum, og der var et vis formål med det.

Min mentor Anette havde skaffet os billetter, så det var jo skønt. Jeg skulle ind til en sød kvinde som har hjulpet andre piger med HPV bivirkninger, til at få en normal hverdag igen. Der var mange inde i forum så jeg ved ikke rigtig hvor meget jeg fik ud af det, så nu er jeg spændt på at komme ned på hendes klinik og høre nærmere om det. Mere om det senere hen på bloggen.

Så jeg har besluttet mig for at fortælle jer om noget som har hjulpet mig helt vildt.

De sidste 2 uger har jeg brugt nogle plastre, som hedder Lifewave. Der er mange forskellige plastre. Bla. for stress, smerter, rolig søvn, vitaminer, afgiftning og anti-aging. Jeg bruger selv stress og den for smerter. Det er første gang i 2 år at jeg ikke har hovedpine. Det er fantastisk. Plastrene er lavet af naturprodukter og aminosyrer, så intet kan skade.

Jeg er selv ved at blive uddannet til at kunne sælge det, og har min mentor Anette som simpelhen er så sød at hun har taget mig ind i den her verden. Det er helt fantastisk, og jeg er simpelhen så taknemmelig for at jeg er blevet præsenteret til det her da det virkelig har hjulpet mig til at få en nogenlunde velfungerende hverdag.

Hvis man er interesseret i at blive præsenteret til lifewave er man meget velkommen til at skrive til mig, da Anette og jeg holder lifewave party 1-2 gange om måneden, hvor man høre mere om det, og man har mulighed for at købe det.

I kan læse mere om det her: http://lifewave.com/eur-da/patches.asp

Rigtig god aften

-Victoria

lifewave2

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend