What a day... WOW

Autumn/Winter Collection

Så kom dagen hvor jeg skulle ned i Bianco butikken i Spinderiet, hvor jeg selv er ansat og skulle kigge lidt på den nye Autumn/Winter Collection. Jeg er vild med den! Sort er jo altid et hit, men der er kommet flere mørke farven ind. Mit indtryk er at den mere mørkeblå og grøn farve kommer frem, og så en lækker neutral farve. I Bianco er der så mange forskellige styles, hvilket gør at enhver kan gå ind og finde noget lækkert. Udover sko er der jo vildt mange lækre accessories, jeg er især vild med alle de lækre tasker der er kommet. Der er både tasker til den festlige lejlighed eller hverdags tasker. Det skal lige siges at jeg har hørt en lille fugl synge om at der snart kommer en herre kollektion i Bianco Spinderiet.

Butikken i Valby er simpelhen så lækkert indrettet og der er virkelig den hyggeligste stemning. Butikken er mindre end mange af de andre Bianco butikker, hvilken gør den mere charmerende efter min mening. Så vil helt klart anbefale hvis man mangler nogle lækre sko eller accessories, at man så besøger en af Bianco butikkerne.

Jeg har samlet lidt billeder af butikken og nogle af mine yndlings styles, og så min søde chef Camilla som står der de fleste dage og tager godt imod alle gæster.

-Victoria

Collage Bianco 1

Collage Bianco 2

collage bianco 3

Collage bianco 4

collage bianco5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a day... WOW