1 Oktober - Dagen der gik

Lyserød Lørdag – Støt Brysterne

støt brysterne

Hey alle.

Så er det på lørdag d.3 Oktober der er den store indsamlingsshow for Støt Brysterne. Det er faktisk første gang jeg rigtig er gået op i det med støt brysterne. Jeg har 2 kvinder tæt på mig, som har fået brystkræft og som har kæmpet en utrolig hård kamp, og jeg har virkelig stor respekt for dem. Hvis bare jeg havde sådan en stærk psyke som dem, for hold op hvor er de nogle kvinder seje.

Jeg syntes det er utrolig vigtig at støtte op om sådan en god sag, om man kan støtte med mange penge eller bare lidt. Alt hjælper. Jeg har fx. Købt et utrolig sødt armbånd som støt brysterne har lavet. Det er virkelig fint, og bag på hvert armbånd er der et lille ord. Bag på mit står der “Håb”. På de andre står der bla. lev og kæmp.

støt brysterne

Jeg syntes helt klart man skal give et bidrag, der er mange måder man kan støtte på. Man kan købe et armbånd som jeg det kan købes i forskellige supermarkeder, eller støt via sms: BRYST50 til 1277 – du støtter med 50 kr.
BRYST100 til 1277 – du støtter med 100 kr.
BRYST150 til 1277 – du støtter med 150 kr.

Eller på mobilepay hvor du selv kan bestemme beløbet. Nummer: 61610802 .

Eller evt. starte din egen indsamling inde på www.cancer.dk/stoetbrysterne.

Håber i får en fabelagtig fredag

– Victoria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 Oktober - Dagen der gik