Ønskeliste

1 Oktober – Dagen der gik

Hey alle sammen.

Så blev det d.1 Oktober. Som jeg skrev tidligere er jeg så heldig at ha’ fået halsbetændelse, så det er da bare super lækkert. Jeg er desuden også piv forkølet så det er bare ekstra bonus. I det her indlæg kommer det egentlig bare til at handle om min dag og lidt om hvordan min weekend kommer til at se ud.

I dag var jeg desværre nødsaget til at tage i skole da vi skulle igang med en stor opgave. Øvøv. Men min dag startede med en masse te og alt for meget make-up for at dække at jeg egentlig er syg. Men det lykkedes da at se ok ud. Heldigvis varede min skoledag kun fra 9-14, så det var lige til at overskue. Da jeg kom hjem hoppede jeg i hyggetøjet og gik en skøn tur med min lille hund (Silke). Da vi kom hjem hed det lige en lille powernap før jeg skulle gøre mig klar til fødselsdag. Min svigerfar fylder 60 på lørdag, og min kærestes storebror rejser og kan ikke deltage der, så vi skulle holde en lille før fødselsdag idag. Der blev serveret utroligt lækkert mad og dessert. Det var utrolig hyggeligt, men blev desværre nød til at forlade selskabet da jeg simpelhen var for dårlig. Så nu sidder jeg her og hygger med min hostesaft og te, og håber på at jeg har det bedre imorgen.

Min weekend bliver utrolig hyggelig. Imorgen har jeg mor/datter hygger, hvor min mor og jeg skal ud og shoppe og have lidt kvalitetstid sammen. Lørdag bliver en dag fuld af overraskelser for min svigerfar hvor der bare skal hygges og se indsamlings show for støt brysterne, dvs. at det er den oplagte dag til at bære lyserød. 😀 Søndag skal der slappes af og ud og se på lejligheder. Så der kommer til at ske en masse hen over weekenden. Imorgen kommer der naturligvis et lille indlæg om min shopping og hvordan Mor/datter dagen har været.

Sov godt alle sammen

–  Victoria

collage 1 oktober

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeliste