Efterår = shopping

Ønskeliste

 

 

Hej alle sammen.
Øv øv øv, jeg ligger desværre syg med halsbetændelse. Så min dag går bare med at sove, drikke te, og hov så kunne jeg ikke lade vær med at kigge på nogle ting jeg ønsker mig fra diverse webshops. Ren tidsfordriv. Jeg hader simpelhen så meget at være syg, og ikke kunne komme ud og få noget ud af min dag. Så når man kan sidde og kigge på lækre ting man ønsker så, så letter det helt klart ens humør, når man bare skal være hjemme og forsøge at blive rask.

Jeg har lavet en lille collage med forskellige ting jeg ønsker mig, og sat link ind hvis i nu også har brug for noget nyt lækkert tøj. Når jeg vælger tøj skal det helst være praktisk, blødt, varmt(om vinteren), og så skal det helst ikke være noget jeg har noget lignende af i mit skab i forvejen. Jeg har altid været den pige der går i sort, grå og hvidt, så for 1 års tids siden begyndt jeg at købe lidt mere multi farvet tøj, jeg syntes det giver et ekstra spræl i hverdagen og jeg elsker simpelhen og blande det mere basic tøj sammen med en vild pangfarve. Jeg håber i alle har haft en skøn onsdag, nu vil jeg til at lave noget mad og så skal der ses topmodel senere på Kanal4.

Links: i skal bare klikke på navnet, så åbnes der en ny fane.   Zara jakke , Zara ruskinds nederdel , Asos multi bluse , Asos gennemsigtig top og Asos rød top

– Victoria

collage 1

 

 

2

  • Whoever

    Tak for god inspiration til min næste shoppe tur 😉 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hondros

      Det var så lidt, godt du kan få lidt inspiration. Der kommer mere shopping på bloggen på fredag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår = shopping