Lørdag med knald på.. og alt for meget mad

What a day… WOW

Hej alle dejlige mennesker derude.

Dagen i dag har virkelig været wow, på mange måder. Både godt og dårligt. Vi er startet et længere forløb i skolen som virkelig er ved at tage livet af mig, men det gode er at vi kan gå lidt tidligere. Så der var kun undervisning fra 9-12:30 idag. (virkelig lækkert) For mig som har voldsomme bivirkninger fra HPV-vaccinen som jeg har skrevet lidt om i et andet indlæg er det virkelig skønt at kunne gå hjem og lave skolearbejdet hjemmefra. Det er en kæmpe lettelse og man får meget mere ud af det i forhold til hvis man sad i skolen og skulle modtage undervisning hele tiden. Det skal lige sige at jeg har fået et plaster som holder min kroniske hovedpine nede. Det er noget jeg har fået anbefalet af andre piger som har det lige så voldsomt som jeg. Det kommer fra noget som hedder: Lifewave og de plastre jeg prøver i øjeblikket hedder Icewave. Nu har jeg haft det på i 2 dage og kan allerede mærke en forskel. Der er mange forskellige plastre som alle gør noget forskelligt. Det er udviklet i USA og indeholder kun naturplanter. Så det kan helt klart anbefales. Her er et link hvis man vil ind og læse lidt mere om det: http://lifewave.com/eur-da/patches.asp

Men eftersom vi kunne gå tidligere idag kunne jeg lige nå hjem inden jeg skulle på min første rigtige arbejdsdag i Bianco Spinderiet. Jeg er vild med det. Der var mange ting jeg skulle lære i dag i butikken, og det var bare så lækkert at få lov til at arbejde med noget man virkelig holder af.

Jeg kan løfte et lille slør, jeg er blevet inviteret ned i Bianco imorgen for at se den nye kollektion og få en lille fornemmelse af hvad vinteren byder på af nye lækre sko og accessories. Så kig med på bloggen imorgen eftermiddag/aften, hvis du også vil se med.

-Victoria

icewave

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag med knald på.. og alt for meget mad