Lyserød Lørdag - Støt Brysterne

Lørdag med knald på.. og alt for meget mad

Lørdag lørdag og atter lørdag.

Den dag på ugen som går meget hurtigere end alle de andre. Jeg har haft en fantastisk lørdag. Her i morges var der kæmpe surprise party for min svigerfar da han fylder 60 år idag. Så der var fyldt med gæster kl.10 som alle havde noget morgenmad med. Det var simpelhen så hyggeligt og afslappende. Det bedste var at se hans ansigt da alle hans venner/familie kom. Han havde bestemt ikke regnet med det, så det var så skønt at han blev så glad. Efter en lækker omgang brunch var der dømt hygge på terrassen, solen skinnede og det var så lækkert vejr. Efter folk var gået tog jeg lige en morfar inden jeg skulle gøre mig klar. Min svigerfar havde inviteret hele familie ind på Hereford og spise lækkert mad. Så vi var inde i byen på Hereford og få det lækreste mad. Jeg føler bare jeg har spist hele dagen. Men i det hele taget en meget succesfuld dag!

Vi er lige kommet ind af døren, og så skal der bare slappes af og hygges, for imorgen står den på rengøring og ud og se på lejligheder. Håber i alle har haft en ligeså skøn lørdag som jeg, og måske endda haft mulighed for at nyde solen. Har lavet en lille collage med billeder fra dagen idag.

– Og eftersom det har været lyserød lørdag idag, startede jeg ud med en mega lækker højhalset bluse som selvfølgelig var lyserød, og så mit fine armbånd fra støt brysterne. Fætter Mathias gik all in med en meget fin lyserød blomster hat som ses nede på billederne (meget maskulint)

Sov godt alle sammen

-Victoria Collage 3 oktober

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød Lørdag - Støt Brysterne