Balmain x H&M

Weekend

Nøj en skøn weekend det har været.

I fredags var jeg ude og spise frokost med min brors ex Secilie som altid har været en storesøster for mig. Det var simpelhen så hyggeligt. Dejligt mad, lidt vino og så en masse snak. Efter det skulle jeg lige ned og lukke Bianco i Valby og derefter var der hygge for vores team, hvor der skulle prøves sko/accessories og opdateres på vores facebook og instagram.

Da vi var færdige (meget sent) skulle vi lige ud og have en enkel drink, og lære hinanden af kende. Vi er et helt nyt team, så det var simpelhen så skønt lige at møde hinanden sådan rigtigt udover når man lige hurtigt ser hinanden i butikken.

Jeg var allerede hjemme kl.1 så jeg nåede at få en god nattesøvn.

Igår var en lidt kedelig dag. Jeg havde (uheldigvis) lovet min mor at jeg ville hjælpe til nede i vores gård med at få havemøbler ind/ordne det hele til vinteren. Så det var egentlig bare det min dag gik med, og ellers var der bare film aften og hygge på programmet.

Idag bliver en spændende dag. Jeg skal i Forum til en messe. Hvor jeg måske kan få noget hjælp til at komme over mine bivirkninger. Mere om det på bloggen senere i aften.

-Victoria

18:10 1

18:10 2

18:10 3

18:10 4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmain x H&M