Hvad skal der nu ske?

Roadtrip til Århus

Hey derude.

Der har været lidt stille på bloggen de sidste par dage, men det er simpelhen fordi jeg har haft så travlt med arbejde og en masse forberedelse.

I dag har min kæreste og jeg været i Århus, det skal lige siges at jeg aldrig rigtig har været i Jylland før. Jeg har kun kørt igennem. Men jeg har hørt fra mange at Århus skulle være en utrolig smuk by og et sted hvor man kunne gå helt amok med shopping. Så min kæreste og jeg besluttede os for at lave en lille roadtrip ud af det.

Jeg må sige at jeg er utrolig skuffet. Der var da mange butikker og det var da også en fin by. Men der var nærmest kun fede herre butikker, og dem var der masser af, så det er helt klart en shopping by for mænd. Det var slet ikke en by for mig at shoppe i. Jeg kommer nok aldrig tilbage til Jylland for at shoppe, der holder jeg mig nok til København hvis jeg skal shoppe i Danmark.

Jeg fik dog en utrolig lækker vinterjakke som man kan se nede på et af mine billeder, det var virkelig koldt, så jeg måtte hoppe i den med det samme, det skal lige siges at den er meget oversize, så hvis man forelsker sig i den ligesom jeg, skal man nok tage et nummer eller 2 mindre end hvad man plejer. Udover den fik jeg en lækker og varm striktrøje fra Envii. Links: trøje:  http://envii.com/shop/knitwear/gillian-t-neck-5135/grey-mel/ Jakke: http://www.soakedinluxury.dk/soaked-in-luxury-naomi-frakke-30400134.aspx

Nu er vi endelig hjemme i skønne København, og så skal der bare slappes af. Imorgen skal vi ud og se på en lejlighed og så skal jeg derefter hygge med mine yndlings piger. Rigtig god lørdag aften, pas på hinanden.

-Victoriacollage 10:10

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der nu ske?