Autumn/Winter Collection

Hvad skal der nu ske?

Ja, hvad skal der nu ske?

Som jeg fortalte tidligere studere jeg lige pt. Jeg går på VUF voksenuddannelse (studenterkursus på 2 år) så jeg kan få min hue på. Jeg droppede ud fra gymnasiet for et par år siden og har arbejdet. Så jeg besluttede sidste år at nu måtte det være nu at jeg startede igen så jeg kunne få mit studenterbevis. Men der er altid en lille forhindring foran en. Med alle mine bivirkninger fra HPV vaccinen er det utrolig svært at få sammensat en helt normal dag med skole, lektier, arbejde og træning, og så selvfølgelig noget tid til kæresten og familien. Så jeg startede i skole her i august og mit fravær steg meget hurtigt, så der måtte findes en løsning så jeg stadig kan få mit studenterbevis.

Det skal lige siges at jeg går meget op i at huen er rød. Rent traditionelt. Men efter flere timer nede i studievejledningen kom vi endelig på en løsning. Jeg skal selvfølgelig på fjernstyret kursus det første år nu, og så tilbage til klassen næste år og tage det sidste år med mine skønne med kursister. Så igår fik jeg den gode nyhed, at alt er godkendt og jeg med det samme kan starte fjernstyret studie. Det fik mig virkelig til at ånde lettet op, så nu har jeg en masse tid til mine hospitals besøg, til at blogge og hygge mig samtidig med studiet. Det er virkelig den bedste løsning for mig. Jeg er simpelhen så glad.

Så nu kan jeg gå på tidlig efterårsferien, hvilket jeg sætter pris på så jeg lige kan komme ned i gear. Det bliver en efterårsferie fyld med oplevelser, arbejde og andre spændende ting. Så følg med på bloggen, og se mine små eventyr. På lørdag sker der en masse sjov og ballade på bloggen (sen aften).

Men rigtig godt onsdag aften til alle og sov godt når i når dertil.

-Victoria

collage kys1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn/Winter Collection