Hæftig weekend

I am back

Hej skønne mennesker derude.

Jeg har i en længere periode været væk fra bloggen af personlige grunde.

Men nu er jeg endelig tilbage. Der er en masse nye eventyrer på vej, og jeg skal være væk fra DK i 1 helt år.

Jeg flyver til New York lige om lidt med min mama, hvor vi bare skal shoppe og hygge hele 7 dage. Jeg glæder mig helt vildt, og jeg er ikke i tvivl om at det bliver en kæmpe oplevelse. Jeg har aldrig være i New York før, så hvis i kender til nogle gode outlets, spisesteder eller andet må i meget gerne skrive det til mig.

Men nok om New York.

Jeg sagde op på mit gamle arbejde i Bianco, da min chef desværre skulle flytte butik, og så var det ikke rigtig det samme. Så jeg sad i mange uger og brugte tid på, at finde ud af hvad jeg ville. Der var utrolig mange ting der var oppe og vende. Men så sidder jeg en aften i selskab med min skønne mor, og der får hun simpelhen den bedste idé. Jeg skal da være Au Pair i udlandet, så jeg gik straks i gang med at lave en profil på en hjemmeside for au pairs og familier.

Jeg fandt så en familie på Mallorca, og det er så endt med at jeg skal være hos dem i 1 år. De bor det mest fantastisk sted med havudsigt, og det er bare de smukkeste omgivelser jeg nogensinde har set. Jeg rejser allerede d.14 April, så det er den vildeste følelse ever. Jeg glæder helt vildt til at dele oplevelsen med jer.

Men alt det her har også en kæmpe betydning for bloggen, for det bliver nok mere en dagbog omkring mine følelser, oplevelser, kulturen i Spanien og alt det der følger med, når nu jeg skal være væk fra lille Danmark i 1 år.

Men jeg glæder mig til at dele det hele, og tage jer med på mit eventyr.

Rigtig god tirsdag til jer alle.

-Victoria

2

  • Victoria Skipper

    Lidt pudsigt vi deler samme navn, haha! Nå, men jeg ønsker dig alt held og lykke med turen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæftig weekend