"Kan du lige gentage det der"!?

Stille før stormen

Der har været utrolig stille på bloggen det sidste stykke tid.

Jeg har haft mange oppe og nedtur, så skulle lige have noget tid til at få styr på det hele .

Det er ikke altid let, at skulle håndtere så mange ting på én gang. Jeg er ved at få indrettet min kommende lejlighed. Jeg glæder mig som et lille barn til at flytte. Så det eneste jeg sådan rigtig foretager mig er, at sidde og finde de perfekte møbler og en masse nips ting.

Hele sidste uge havde jeg voldsom migræne, så der skete ikke så meget. I dag har jeg været i MR scanner, hvilket var vildt ubehageligt, så har ikke haft nogle kræfter til noget som helst. Så har fået sovet en del, og shoppet ting til min nye lejlighed.

Det er en kæmpe lejlighed på omkring 130 kvadratmeter, så der er en masse plads der skal fyldes ud, men det giver mig bare endnu mere god grund til at shoppe.

Som hun siger i “Confessions of a Shopaholic” “Når jeg shopper, bliver verden meget bedre.”

Jeg elsker virkelig det citat, jeg tror virkelig de fleste kvinder tænker sådan. Jeg kan ihvertfald relaterer til det! Jeg elsker virkelig at shoppe, især sko. Så snart jeg er flyttet kan i se min kæmpe samling og min nye fine lejlighed.

På onsdag skal jeg ned til dygtige Julie som ejer klinikken Divine By Dickow, hvor jeg skal have lavet vipper. Mere om det på onsdag! Der kommer lidt lækkert til jer læsere. Så husk at læs med der.

Rigtig god mandag aften.

-Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kan du lige gentage det der"!?