1 gang i fitness efter 5 måneders pause.

Hæftig weekend

Wow en weekend.

Den er bare fløjet af sted. Startede ud med 11,5 time på arbejde i fredags. Der var fuld gang i den i butikken og det var super fedt at opleve Black Friday på den måde. Efter min lange vagt skulle jeg selvfølgelig selv ud og shoppe lidt. Man kan lige så godt få glæde af de små rabatter der var.

Jeg er lidt skuffet over at Danmark vælger at holde Black Friday men så ikke går All In. Jeg ville ønske jeg kunne opleve den vilde dag i USA i stedet for.

Men jeg fik shoppet en lille smule. Bla. en mega lækker strik bluse fra Selected, de har den desværre ikke på deres webshop men lige nu hvis du tilmelder dig, deres nyheds brev kan du få 20% på dit næste køb derinde. Udover en strik fik jeg shoppet en lækker Nike bluse som jeg kan træne i. Et par natbukser fra Hunkemöller hvor du kan få 30% på deres webshop her til aften og så fik jeg købt en fødseldags gave til min bror som har fødselsdag om et par dage.

Så alt i alt var det er skide hård men god Black Friday.

Min lørdag gik på julehygge med familien og ellers fik jeg bare slappet godt af, da jeg igen skulle på arbejde i dag.

Nu står den på ren afslapning og et dejligt varmt bad.

Håber i alle har haft en skøn weekend.

-Victoria

29:11

29:11 1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 gang i fitness efter 5 måneders pause.