Godmorgen Beauty

Grå onsdag

Hey derude.

Vejret er jo virkelig ikke særlig godt. Øvøv. Igår var jeg på arbejde på Fisketorvet i deres Bianco, da de manglede personale på grund af sygdom, så selvfølgelig træder jeg til.

Da det jo er efterårsferie sker der jo en hel del mere, så der var super travlt, så da jeg kom hjem smækkede jeg benene op og så havde min skønne mor lavet lækkert mad til mig. Det skønner jeg virkelig på, at hun gør når jeg har haft en travl dag.

Idag har bare været en hyggedag. Jeg skulle ud og købe gave til min svigermor da hun fylder år imorgen, så det fik jeg ordnet. Jeg fik drukket min ynglings kaffe på min stamcafé og jeg blev forelsket i en ring fra Pilgrim. Åhh gud, det er simpelhen så svært at lade vær med at købe noget når man bare bliver forelsket i det ved første øjekast. Men jeg købte den ikke, hvilket jeg virkelig fortryder nu. Så jeg ved godt hvad det første der kommer til at ske imorgen, hvad det er. På mine billeder nedenunder kan i se den smukke ring fra Pilgrim som i også kan købe her: http://www.pilgrim.dk/shop/categories/rings/18154family04/c-24/c-38761/p-26763

På mit andet billede ser i lidt af mit outfit fra i dag. Dejligt varmt, og så har jeg mine nye lækre sko på fra Bianco, som jeg er helt vilde med! Elsker at de har noget shiny over sig, og de kan virkelig styles til næsten alt mit tøj. Dem kan i købe her: http://www.bianco.dk/til-hende/sko/party/glitter-shoe-son15/black-2/533111

14:10 2

14:10 1

Der kommer til at ske spændende ting på bloggen snart, kan desværre ikke afsløre noget endnu. Men det sker snart.

-Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen Beauty