Blottet

Ingen vej tilbage

Wow en sindssyg søndag aften.

Håber i alle må have haft en fantastisk weekend, nu er det jo mandag imorgen og vi starter på en ny uge, men heldigvis er det påske lige om lidt.

Jeg har haft lidt af en vild søndag. Jeg har holdt loppemarked med min familie, dog kom der ikke særlig mange mennesker, men det var pisse hyggeligt, og solen skinnede, så det var bare super dejligt, men rimelig koldt.

Her til aften har jeg købt min flybillet til Mallorca, så nu er der ikke nogen vej tilbage, nu kan jeg ikke trække i land. Wow, det er helt vildt at tænke på. Nu er det virkelig tæt på. Jeg har kun samlet 3 uger tilbage i Danmark, da jeg også lige tager en tur til New York med min mutti i påskeferien.

Jeg er helt ude af mig selv lige nu. Jeg skal virkelig til at pakke alt ned lige om lidt, og bo i et fremmed land hvor jeg ikke kender nogen som helst. Jeg skal ud på mit livs eventyr lige om lidt, og opleve så meget nyt.

Heldigvis har jeg fundet den perfekte familie, som jeg skal bo hos. Jeg føler mig virkelig heldig, at få lov til at få sådan en oplevelse. Jeg glæder mig til, at dele det hele med jer. Jeg kan afslører at der nok kommer en hel del flere billeder op på bloggen når jeg rejser, for der hvor jeg skal bo er der den vildeste udsigt, og pool ud over bjerget. Det er utrolig smukke opgivelser jeg skal bo omkring. Så det vil jeg glæde mig til, at dele med jer.

Må i alle få en dejlig aften.

-Victoria

 

Et lille billede fra loppemarked, der blev mere hygget end solgt tøj og sko. fra loppe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blottet