I am back

Hvordan gør jeg mig klar?

Et stort spørgmål for mig er hvordan man skal gøre sig klar til, at skulle væk ét år fra Danmark. Jeg tror stadig ikke jeg har fundet den perfekte opskrift på det endnu.

Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg ikke man kan blive 100% klar men, at man bare skal springe ud i det.

For mig er det utrolig svært, at skulle forlade min kæreste, mor og hund. Men jeg ved jo godt de vil være her når jeg kommer tilbage igen, og så kan min kæreste og mor heldigvis besøge mig. Der er det lidt svære med min lille hundi som jeg har tilbragt hver dag med de sidste 3 år, det er nok det værste ikke at skulle putte og tilbringe tid med hende hver dag.

Men hvordan er det egentlig for min familie? De må da have det meget svære end jeg. De skal jo bare være herhjemme i deres normale dagligdag, imens jeg er ude på nye eventyrer og oplever noget nyt hver eneste dag. Så jeg tror faktisk de har det meget hårdere end jeg. Men så har de en rigtig god grund til hele tiden at rejse til Mallorca og hen i varmen til mig.

Men alt det med at være mentalt klar tror jeg, at jeg har ved at have styr på. Så kommer vi til alt ens tøj, sko og alt det man skal have med. Puha, jeg får helt hedetur over alt det jeg skal have med.

Jeg er bla. begyndt at sælge ud af alt mit tøj, fordi jeg ikke kommer til at bruge halvdelen af det der hænger på mit stativ. Så hvis du mangler noget så er du velkommen til at komme til loppemarked på søndag på Mølle Allé 19 i valby kl.11-15, det foregår i min gård, hvor jeg sælger ud af alt mit tøj, sko, smykker og lidt til boligen. Der er virkelig nogle gode priser, og lækre mærker. Så jeg håber da i vil tage et kig forbi.

God onsdag

-Victoria

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am back