Søndag

NEW YORK

Godmorgen, eller nærmere sagt god eftermiddag til jer.

Klokken er 7:54 her i New York og vi er lige stået op. Igår ankom vi kl.22 i deres tid, dvs. at da vi kom ud på vores hotel var klokken 5 om morgnen i dansk tid. Det var en utrolig lang og kedelig fly tur men nu er vi endelig fremme.

Vi startede ikke ligefrem særlig godt ud i NYC. Først stjal taxa manden halvdelen af vores penge ( de er sgu lidt frække herovre ). Da vi kom op på vores værelse opdagede vi at min mors rensevand ikke havde være lukket helt, så alt hendes tøj var driv vådt. Bagefter, da vi skulle til at oplade vores mobiler kommer vi da i tanke om at de har helt andre stik end vi har i DK. Så det var jo bare super fedt. Så her til morgen måtte jeg gå ned og spørge receptionisten om han havde en jeg kunne låne, og det havde han heldigvis.

Nu er vi så småt på vej ud for at finde et sted at spise morgenmad, vi er super trætte, men vi glæder os til vores første dag i NYC. Må i alle have en fantastisk dag!

-Victoria

NY1 NY3 NY2 NY4 NY5

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag