Splittet

Søndag

Godformiddag.

Søndag, åhhh du kedelige søndag.

Jeg håber i har haft en super lækker weekend, den er desværre ved at være ovre og vi starter endnu engang på en ny uge.

Haha. Jeg har haft en utrolig hygge og stille og rolig weekend. Jeg startede fredag ud med at mødes med min kære “tante”, og spise noget dejligt frokost, og om aftnen stod den på hygge med min familie og kæreste, og vi skulle selvfølgelig se x factor. Men fredag aften sluttede tidligt, da jeg igår skulle op på arbejde og spilde næsten hele min lørdag på at arbejde. Men sådan er det jo, når jeg godt kan lide at shoppe og nyde livet, så må man jo også arbejde for det.

Men nok om kedeligt arbejde, igår aftes stod den på råhygge med min kæreste. Det var så skønt. Jeg faldt dog allerede i søvn på sofaen kl.22, men sådan er det engang imellem.

Idag skal jeg ikke det helt store, jeg er ved at vaske tøj inden jeg skal mødes med min daddy, og ellers står den nok også på afslapning idag.

Jeg er så heldig, at jeg kun har 2 arbejdsdage tilbage inden jeg drager mod New York. Jeg glæder mig helt vildt!! Men det er også helt surrealistisk at det allerede er om 3 dage. Jeg kan ikke helt forstå det. Det går sikkert nok først op for mig når jeg står i lufthavnen.

Jeg håber i alle får en super skøn/afslappet søndag. Jeg tror jeg vil lidt ind og lurer på diverse tøj hjemmesider idag, og se om der er noget jeg ikke kan leve foruden.

-Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Splittet