Stille før stormen

Smukke vipper med 50% rabat fra Divine By Dickow

Hej piger.

I Onsdags var jeg nede hos søde Divine By Dickow og få lavet de smukkeste vipper.

Jeg er simpelhen så glad for dem, de er helt perfekte. De ser så naturlige ud, og man kan selv vælge om man vil have helt lange vipper eller ej, da hun har forskellige længder.

Når man kommer ind hos Julie, som er ejeren af Divine By Dickow er der bare den hyggeligste stemning. Man kommer ind i et fint rum hvor behandlingerne foregår. Det er næsten 2 timer man ligger når man får lavet vipper, så der er en lille dyne som man kan få på, så man ikke fryser. Der er skønt musik, så tiden går lyn hurtigt.

Jeg tror aldrig jeg har været så glad for at, få lavet vipper som jeg har hos Julie. De er så smukke, og sidder helt perfekt. Selv efter 3 dage. De er lette at rede ud, og det er så dejligt at stå op og ikke skulle fumle rundt med make-uppen.

Så hvis du er ligesom jeg, ikke gider at stå op 1 time før for at tage make-up på. Så har vi et knald godt tilbud.

Du kan nu få 50% på vipper hos Julie frem til d.24 December, blot ved at sige at du har læst det på min blog. I kan bestille tid HER

Det er jo helt perfekt op til alle de skønne julefrokoster der kommer nu, og det er bare helt fantastisk at stå op og føle sig smuk med det samme.

Håber i alle får en fantastik lørdag aften.

-Victoria

111

222

333

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stille før stormen