1 DAG

Weekenden er overstået

Wow en weekend. Vi skulle hente børnene i fredags efter de havde været i skole, og så skulle vi hjem og lære hinanden bedre af kende. Der er virkelig fart over feltet. Der skal hele tiden ske noget. Ham jeg bor hos har 2 børn. Pigen er 9 år og drengen er lige fyldt 6 år. Det skal lige siges, at det faktisk er utrolig svært med en pige og dreng i den alder, for de vil absolut ikke de samme ting.

Jeg lagde dem i seng i fredags, og lørdag stod den på at plante blomster, se film og de skulle hele tiden skændes med hinanden, så det var rimelig anstrengende. Igår (søndag) hyggede vi bare om morgenen, senere hen spise vi frokost og tog en tur ned på stranden og legede 1 times tid. Vi skulle være nede på stranden i 2 timer, men så var jeg så skide smart at tage dem hen på en café så de kunne få en is og jeg kunne få fred i bare 5 minutter.

At være au pair er ikke bare lut og lagkage, det er faktisk pisse hårdt. Sammenlagt siden i fredags har jeg arbejdet 30 timer. Men det er meget forskelligt i forhold til hvilken familie man bor hos. Ham jeg er au pair for har kun børnene hver anden uge fra fredag til fredag. Så hver anden weekend er jeg fuldtids au pair, men så er jeg så heldig at have fri den anden uge. Den uge børnene er her har jeg fri imens de er i skole, så der kan jeg få slappet lidt af inden de skal hentes igen.

Det der virkelig holder mig oppe hvis noget går lidt galt er helt klart de smukke omgivelser! Her er simpelhen så smukt. Han har også 2 hunde som jeg allerede er blevet meget glade for.

Idag stod jeg op kl.7, gjorde mig klar og så kørte vi børnene i skole. Nu har jeg så fri indtil kl.15. Så jeg vil nu tage mig en lang gåtur ned til stranden og kigge mig lidt omkring. Her er lidt overskyet idag, men det er egentlig meget rart.

Håber i alle får en skøn dag. -Victoria

 

vi1

vi2

vi3

vi4

1

  • Amanda Lee

    Elsker elsker elsker at kunne følge med her mulle! Må komme i efteråret og besøge dig i en af dine fri-uger❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 DAG