LAST DAY

1 DAG

Så er jeg landet på Mallorca. Jeg var ude i kastrup lufthavn kl.4 i morges, hvor min mor og kæreste tog med for at sige farvel. Det var super hårdt, og der faldt også en tårer eller to. Men jeg fik kysset dem farvel og så var jeg på vej mod mit eventyr.

Jeg landede på Mallorca kl.9:15 hvor faderen, jeg skal bo hos hentede mig. Ungerne kommer først imorgen, så jeg har haft tid til at falde lidt på plads. Så jeg brugte 2 timer da vi kom hjem til, at få pakket ud. Jeg er simpelhen så taknemmelig for, at jeg er havnet her! Han har også 2 hunde, som jeg er sikker på jeg får meget glæde af når nu jeg ikke har min egen lille silkemus ved min side.

Jeg har også fået det smukkeste værelse, hvor der hent faktisk er plads til alt mit tøj, og så har jeg mit eget badeværelse med badekar og alt muligt. Det er ubeskriveligt smukt.

Udsigten fra huset er helt klart den bedste, lige ud over havet. Og så har jeg en balkon med swimmingpool lige ude foran mit værelse, hvor heldig har man dog lov til at være.

Men efter jeg havde pakket ud, tog vi ind til Sóller for at spise noget frokost og få snakket om børnenes rutiner og alt muligt andet. Da vi kom hjem igen skulle faren lige ind til en forældre samtale på børnenes skole, og da han kom hjem igen kørte vi ind til Palma for at handle ind til, at børnene kommer imorgen.

Nu sidder jeg og nyder solnedgangen og tænker på min kære hjemme i DK. Må i alle få en fantastisk aften.

dag 1 dag 11

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAST DAY