LIEBSTER BLOG AWARD

LAST DAY

Så er tiden ved at være inde til at jeg drager ud på mit eventyr. Situationen herhjemme er lidt stressende, nervøs, spændt, men jeg glæder mig helt vildt!
Igår havde jeg på gensyns fest for mine nærmeste, så jeg kunne sige på gensyn med dem. Det har været lidt stressende den sidste uges tid, i forhold til at skulle nå at se alle og få sagt farvel. Heldigvis har jeg så mange skønne mennesker som kommer og besøger mig.

Men igår stod den på champagne i lange baner og lidt lækkert mad. Det var skide hyggeligt.
Idag har der været en smule tømmermænd, og så har jeg skulle pakke det sidste og få styr på de sidste detaljer. Mit værelse er total tomt, det er det mærkeligste. Jeg skal ud her til aften og spise lækkert mad med min skønne kæreste og mor. Det bliver en stille og rolig aften, da jeg skal op klokken 3 i nat, og være ude i lufthavnen klokken 4. Så det kan være at der kommer et tidligt nat/morgen indlæg, når jeg er ude i lufthavnen og drikker kaffe.

 

pakkedag

 

Må i alle have en skøn onsdag -Victoria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIEBSTER BLOG AWARD