Smukke New York

Endelig hjemme, hjem kære hjem

Wow en tur til New York. Der skete noget hele tiden, man var hele tiden i gang. New York er simpelhen byen der ALDRIG sover.

Alt går så hurtigt, det larmer hele tiden, folk går om morgenen og spiser/drikker kaffe og ligger make-up (kvinderne) imens de er på vej på job. Det var helt vanvittigt. Noget der var endnu mere skørt var at vi rigtig skulle flyve hjem onsdag aften kl.23, det skal lige siges at i New York er de 6 timer bagud i forhold til her, så vi havde pakket dagen før, tjekkede ud kl.11 om morgenen hvor vi så får en sms fra Norwegian om at vores fly er aflyst og vi kan komme med et andet hjem dagen efter kl.12. Vi tænkte bare F*CK NEJ! Vi havde fået rigeligt af det her, og vi ville bare hjem. Men vi fik det bedste ud af dagen sammen med vores 2 skønne veninder. Vi stod op torsdag morgen kl.6, med lidt tømmermænd, de havde skrevet at man skulle være derude i god tid, så selvfølgelig stod vi op i god tid men vi så fik vi endnu en sms om at det var udskudt til kl.17. Super Super, så det ender lige med at vi bliver 18 timer forsinket, og var helt færdige.

Nu er vi endelig hjemme i skønne Valby, med massere af jetlag og min mor og jeg er ved at tude over at vi begge skal på arbejde både lørdag og søndag, gab gab gab.

Udover alt mit brok, var det en skøn tur til New York. Jeg kunne godt ha’ nøjes med 5 dage, da man fuldstændig bliver mættet af alt det shopping, udflugter og alt for mange turistattraktioner.

Men nu er vi hjemme igen, og jeg skal til at vaske tøj og gøre klar til mit næste eventyr.

-Victoria

hj1 hj2 hj3 hj4 hj5 hj6 hj7 hj8 hj9 hj10

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke New York